Om

13051728_10154060206027416_511658731258944212_n

Jag, Johanna,  både bor och jobbar i samma stad som jag är född  och uppvuxen i, ovanligt så det förslår. Huserar i mormorsstuga i en förort på finska västkusten.

Mamma till de två finaste ungar, som tyvärr växer upp alldeles för fort. Hann inte riktigt med och var plötsligt kortast i familjen. Sambo till en grodprins, M. Ägare till hund och katt men drömmer ibland om får och alpackor.

Bor i drömkåken, renovering framskrider tidvis på samma sätt som i filmen.. Gillar att säga att vi renoverar i sakta mak men i verkligheten verkar vi aldrig bli färdiga.

Jobbar som barberare och klipper hår och skägg dagarna i ända. Kvällstid missbrukar jag garn och stickor. Pinsamt säger ungarna. Hipsternörd kontrar jag med.

Livet i finnskogarna förorten.

 

Annonser

4 thoughts on “Om

    • Hej Birgitta! Roligt att du gillar sockorna! 😍 Tyvärr finns de bara på svenska än så länge, men mönstret är gratis och du hittar det här på bloggen under fliken mönster/pattern eller på ravelry 😉

  1. Hej Johanna! Kul att jag hittade din blogg. Vi har säkert inte setts sen vi gick ut frissautbildningen i Vasa. Har stickat dina Lappsockor sen 2014 o gett bort och har själv, gillar dom skarpt. Jag stickar också mycket men e inte så bra på att hitta på egna mönster. Nu skall jag börja följa din blogg. Kanske vi råkas nångång. Ha det bra. Hälsningar Gunilla.

    • Hej Gunilla! Roligt att höra från dig! Tror du har rätt, har nog inte råkats på många år 😶 Kul att du gillar lapplands sockorna 😉 de är ju lite min baby, dvs mitt första egna mönster 😅 Vore trevligt att träffas igen! /Jojo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s