Stickning

Jag tycker det är så avslappnande att sticka. Gillar att ha nåt i händerna medans tvn står på. Fyller ut trågiga ”lediga” dagar från jobbet. Jag har en hobby (använder man ens det ordet mer???) som resulterar i julklappar, presenter och användbara saker.

Finns så många och miljontals massor med garn och mönster. Svårt o välja många gånger. Förr valde jag ofta mönster först så att jag visste vad jag skulle sticka, sedan garnjakt. Numer blir det ofta, men inte alltid, så att om och när ser jag ett garn som tilltalar mig köper jag det i den mängd jag tror att jag behöver. Need I say att min stash börjar växa skrämmande mycket, hehe..

Ett av de senaste projekten som blivit klart är en sjal i ett turkiskt garn. Mohair- och akrylgarn med roliga randningar. Kul att kunna köpa lite annorlunda och ovanliga garn där, och priset ska vi inte ens prata om, tokbilligt! Mönstret finns på Ravelry, Hitchhiker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På stickorna nu just är en annan sjal, baby blått Säde från Novita. Den sjalen teststickar jag till en designer, för att kolla att mönstret stämmer. Kul och lite pilligt from time to time.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annnat på stickfronten är Tant Koftas Kofta i sommarfärger.. Vitt, grönt och lite blått. Ännu inte mycket för världen men tids nog så.. Så rolig att sticka, man startar upptill och stickar sig ner, allt i ett. Smidigt minst sagt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s