Pannacottapaj

I går kväll bakade jag pannacottapaj med passionsfrukt. Den fick stå och gotta till sig i kylen över natten och blev således dagens dessert. Oj så gott! Verkligen! Ibland kan jag tycka att allt som är lchfbakat är helt ok gott men inte riktigt som ”vanligt” med vetemjöl.. Garanterat en vanesak. Men den här var en av de få favoriterna som utan tvekan är helt fenomenalt god!

Ingen skulle nånsinn gissa sig till att den här är bakad på mandelmjöl och utan socker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Färsk passionsfrukt är så gott! Den här blir knappast långvarig här i gården..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Receptet hittade jag på Åses blogg 56kilo.se

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s