Att dra en gris

Läste någonstans på nätet att pulled pork borde vara dragen gris på svenska. Ok, kanske inte vad jag skulle kalla aptitretande namn. Men å andra sidan, plankbiff? Hur gott låter det då heller, även om det är huippu gott.

Satt tidigare och läste inne hos Nina (Lilja’s Corner) och fick se en bild av hennes dragna nasse. Snålvattnet rann. Det ser ju så gott ut! Ingela (alegni in office) tipsade om receptet inne hos 56 kilo på en lchf variant.

Nu ligger min gris i ugnen och gosar till sig. Håller tummarna för jag fick modifiera till receptet lite lite grann.. Får se ikväll då!

Advertisements

One thought on “Att dra en gris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s