Inte så där haha-roligt

Idag hade jag tänkt beklaga mig. Över än det ena och än det andra. Vet inte om jag orkar det ens. Känner mig slagen ner i skoskaften idag, ingen direkt orsak, tror bara de senaste dagarna kommer ikapp. Ibland orkar man inte vara glad bara för att, ibland har jag lust att lipa bara för att, ibland vill jag kasta sönder nåt bara för att , ibland vill jag helt enkelt inte.

Min hund har dubbelsidig ögoninflammation. Vilket rent helvete att droppa och putsa ögonen hans. Brottningsmatch varje gång. Big time. Skit samma att hunden bara är en 6 kilos liten lurvig gris, såna här gånger är det som om han skulle vara ett 145kg oljeinsmort svin. Puh, pälstovor flyger, hundskrället skriker och vrålar som om man skulle flå honom levande, jag svär och domderar, vi rullar, vi ormar, vi kryper, vi springer och jagar, vi hugger efter varandra (vet inte vem som vill bita vem), vi droppar hundra droppar fel innan ÄNTLIGEN man får en droppe per öga, puh..

Detta är bara en av de sex gångerna per dag vi ska droppa ögonen. En av de fjorton dagarna vi ska droppa. Mamma mia. Då har jag inte putsat än bara droppat, huga. Workout, -check-.

Mitt jobb har så gott som alltid varit jättekul att gå till. Innan. Innan XXX-sjukdomen. Innan sjukledigheten. Innan allt skit. Bara innan.

Nu? Inte så kul. Magen knorrar. Fötterna sölar. Mungiporna hänger. Armarna hänger och humöret släpar. Bläh. Det som däremot är kul är att min vänstra sida börjar minnas att den var frisör, inte polsk busschaufför. Det är ju bra. Lättare för varje dag. Även om det är sämre dagar ibland så går det överlag frammåt. Så vad gnäller apan för då hör jag er tänka.. Joooo… Tror inte min chef gillar situationen så fasligt. Har under de här veckorna fått fler irriterade telefonsamtal hem än under alla de andra åren jag sammanlagt jobbat där. Men kan ibland inbilla mig att det är utfrysning pågång, som att de vill att jag ska säga upp mig hellre än att de behöver sparka mig. Suck. Finns flera exempel men väljer att inte räkna upp alla, för jag vill inte vara elak anonymt på bloggen, det kan jag hellre vara in your face så du kan ge mig svar på tal. Lika bra kan ju hela det här Glamour-dramat utspelas bara i mitt huvud också. Jag antar och vet att jag reagerar annorlunda på olika saker efter min sjukdomstid. Men samtidigt finns det så mycket lustigheter i den här farsen. Inte haha skoj så, men ni förstår? Skit samma, ”it is what it is” för att citera June, Honey Bobos mamma, urk.

Jag borde ta och vuxet ta tag i situationen och reda upp eventuella missförstånd men känner samtidigt att jag inte orkar just nu. Låter det rulla på i en otrevlig spiral tills vi kommer till en punkt då nån av oss orkar ta tag i det. Just nu är det inte jag iallafall. Not right now.

Jag fyller ju om en månad. Kanske jag fyller vuxen då och gör nåt åt det hela. Tills dess droppar jag hundögon och torkar mina egna.

Skulle ju gnälla om ett brev på posten också och om att ha en tjock mage eller bullf*tta på ren svenska, om att vara snål på kakor (why? aldrig varit det förr?), om att det inte finns rätta storleken på skorna i butiken och massor med andra ap surhetiga saker. Men det skiter jag i. Ska nu göra mig klar för jobbet. Jeeee-e. Ouh je.

Annonser

One thought on “Inte så där haha-roligt

  1. Brottningsmatcher med sin hund är något jag verkligen kan relatera till… Trots att även min motståndare bara väger ynka 5 kilo 🙂 Men det är ju trots allt till slut för ett gott syfte… Kämpa vidare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s