Socker; hiss eller diss???

På facebook hade en av mina vänner delat denna länk. Lite skrämmande kan ju tyckas.. Inte att hon delat den utan vad de faktiskt säger på filmen. Lite lättare att lchf:a sig om man sett den här kan jag ju tycka. Vad är era funderingar angående det här? Har alla andra förutom jag fattar allt sånt här för hundra år sedan? Varför är jag alltid ”bakom takana”?

Ta er tid och titta på länken.. Ge mig gärna era åsikter!

Toxic sugar?

Annonser

2 thoughts on “Socker; hiss eller diss???

  1. Har tittat på filmen tidigare, har nog fattat att det är så där för ett par år sedan. Ja, jag tror verkligen att det som de berättar i filmen är sant. Har inte på många år köpt några light produkter eller margarin.Försöker minska på sockret, men likväl så är ju bulla, chips, godis och andra godsaker svåra att motstå. Tycker dessutom det är synd att all nyttig mat ( bra mjöl, smör, mejeriprodukter med hög fetthalt, vaniljpulver etc) är så mycket dyrare än ”dålig vanlig” mat.En annan sak som jag blivit aktsam på är salt, finns i typ all halvfabrikat, i en massa mat där det inte alls behövs.

    • Allt skit ska de nu pracka på en också. Vi får se till o bli välbärgade och endast handla påsaluhallen och övr disk så kan priset kvitta 😉 alternativt så kan jag odla gröntt och du får driva kossor o grisar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s